Dansschool Guus en Renée van der Lubbe   - Info 1

Sniepweg 13 j 2742 AR Waddinxveen 06 53 81 61 96

REKENINGNR: NL88 INGB 0004 2571 24

www.dansschoolvanderlubbe.nl

 

Beste  cursisten en belangstellenden info 1 staat weer in beeld. Op naar seizoen 38. Als we terugkijken is dat wel heel snel gegaan. Maar we kijken met heel veel zin en plezier uit naar de start van het nieuwe seizoen.

Allereerst willen we natuurlijk onze dank uiten naar Aat en Lia, die ook dit jaar onze – inmiddels in de regio bekend geworden – zomerdansavonden tijdens onze afwezigheid hebben doorgezet. Nog een paar avonden en we gaan over naar de zaterdag.

 

De agenda:

Alvast de agenda met de diverse activiteiten:

 

Woensdag 12 sept.       laatste zomerdansavond

maandag 3 sept.:           Open lesavond: gratis ... 20.30 uur

Maandag 10 sept.:         Open lesavond: gratis ..... 20.30 uur

maandag 17 sept.:         Open lesavond: gratis ..... 20.30 uur

Zaterdag 22 sept.:         Openingsbal: gratis; 20.30 u

woensdag 19 sept.:       Begeleid oefenen (19.45)

Vrijdag 28 sept.:           Start lesavonden (les 1)

Zaterdag 29 sept.:         Les 1

Zondag 30 sep               Les 1

Maandag 1 okt.:            Les 1

Dinsdag 2 okt.:              Les 1

Woensdag 3 okt.:          Les 1

Zaterdag 24 nov.:          Pietenbal

Zaterdag 22 dec.:          Kerst Gala

 

 

De opstart

We kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie en wij hopen, dat ook u kunt terugkijken naar een heerlijke periode of als het nog gaat komen: uit kunt kijken naar deze heerlijke tijd. De tijd heeft natuurlijk niet stil gestaan en wij hopen u dan ook weer terug te mogen zien op één of andere manier. We hebben mooie berichten mogen ontvangen, maar ook minder leuke, maar dat is het leven. Gelukkig hebben van de minder mooie berichten ook weer zeer blijde berichten kunnen ontvangen en wensen hen een voorspoedig herstel en een snel weerzien. Ook oude bekenden zullen weer instappen op een cursus en ook nieuwe gasten mogen we dit jaar ontvangen.

Zeer bijzonder! Wij wensen hen vele mooie, gelukkige en vooral gezonde jaren samen toe.

 

Het deelnemen aan….

We lopen nog even de “regeltjes” door van het deelnemen aan een cursus binnen onze dansschool. De belangrijkste staan ook op uw inschrijfformulier. Dit gaat over de betaling (een aanbetaling van € 50 per persoon bij inschrijven op een cursus) met een afbetalingsmogelijkheid tot 31 december 2018 , waar het aanbetalingbedrag wordt afgetrokken (of in overleg  met ons). Gemiste lessen komen voor rekening van de cursist, afgezegde lessen door ons zullen ten alle tijden door ons ingehaald worden (d.m.v. 4x een lesverlening of doorplaatsing in de kalender). Inhalen door de cursist kan in overleg met ons . Restitutie of een latere doorstart kan alleen bij ongevallen of “zwaar ziek zijn” . Wij vinden het prettig hierover duidelijk te zijn om misverstanden te voorkomen.

De vijf gratis reguliere dansavonden op uw leskaart. Deze avonden worden door ons aan u aangeboden en zijn niet in uw lesgeld berekend. Op de kaart staan de avonden in de maanden aangegeven: gedurende die maand kunt u een zaterdagavond kiezen om dit “voetje” in te wisselen en/of te gebruiken. In principe: als de avond/maand voorbij is , is ook het “voetje” voorbij. Over het algemeen plannen we nog een avond aan het eind van het seizoen om een/het “voetje” als nog in te wisselen. De avonden kunnen niet voor contant of als lesgeld ingewisseld worden.

Wat algemenere items: eigen consumpties zijn binnen onze dansschool niet toegestaan. Dansen is ook een vorm van sporten, maar we zijn geen sportschool. “Dansen” heeft nu eenmaal een mate van etiquette.

Natuurlijk is Percey er ook weer bij. Een zeer enthousiaste en innemende dame, die best wel aandacht wil. Maar voor haar bestwil, rust en één baasje. Het is van belang, dat u haar rustig laat liggen op  haar plaats en haar vooral niet een aai geeft of oogcontact zoekt. We weten het: het is en blijft verleidelijk, maar altijd ten goede van Percey.

We hopen u ook dit seizoen weer van dienst te kunnen zijn aan de bar. Dit betekent, dat wij niet uitserveren. U kunt aan de bar uw consumptie afhalen, op het moment dat daar geschikt voor is (vooraf de les ; tijdens de pauze van de les of op enig moment op de vrije dansavonden) het zou ook heel fijn zijn als u uw lege vaat aan het eind van de les op de bar zet, zodat de volgende groep met een lege tafel kan beginnen; alvast dank u wel.

Mocht u voor informatie e.d. willen bellen: 0653816196. Wanneer er niet direct wordt opgenomen, laat dan s.v.p. uw nummer en een berichtje achter, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld (meestal binnen 2 a 3 minuten).

Vrijdagavond eind van de lessen is weekeind vieren, dan kan. Gezellig toch.

In de agenda (rechts op de home pagina) staan de avonden aangekondigd. Klikt u deze aan, dan komt u bij de korte informatie omtrent deze avond.

 

Het nieuwe seizoen

woensdag 19 sept. : begeleidoefenen ; aanvang : 19.45 uur tot 22.15 uur. (kosten € 8,50 per persoon) Max. 10 paren.

Op deze avond zullen we u begeleiden binnen het dansen van uw variaties. We zullen tips/tricks en technische aanwijzingen geven om uw dansen te verbeteren. Wij zullen ons in eerste instantie niet bezighouden met allerlei variaties, daar de tijd te weinig zal zijn om iedereen dan voldoende aandacht te kunnen geven.

Opgeven via info@dansschoolvanderlubbe.nl of via 0653816196 of aan ons persoonlijk.

Via de agenda zullen we het aantal paren, welke hebben ingeschreven, aangeven (of even nabellen).

 

Voor extra informatie omtrent de inhoud van de cursussen kunt u terecht op de site, pagina “danscursussen” . Hier staan ook alle prijzen en extra’s bij vermeld.

Hierboven ziet u enkele cursussen gemerkt met een *. Op deze gelden een code “ZTRMR” waardoor men recht krijgt op extra reductie- vanwege een sluitongemak, wanneer men zich aanmeldt vanuit collega dansscholen. De cursus Variatie I en II zijn ontstaan door een aanvraag van paren vanuit collega dansscholen. Wij hebben gemeend hen een plekje te moeten geven. Zij kunnen het geleerde programma vasthouden en wij zullen u / hen een nieuwe variatie bieden met een start en afloopmoment.

We zijn nog druk met onze inschrijfperiode bezig én kunnen nog niet duidelijk aangeven of de cursus door kan gaan. We gaan uit van minimaal 5 peren per cursus om deze door te laten gaan. Conclusie: dat zijn echt niet veel paren én u kunt ons helpen door potentiële dansers over te halen mee te doen. (kan ook nog een kleine korting opleveren)

Echte beginnende paren (eerste jaars) hebben buiten een startkorting ook vrij toegang op de reguliere dansavonden.

 

Nog even een kleine herhaling:

De foto’s van 2017/ 2018 zijn allemaal  via de site bekijken:

  • ga naar: www.dansschoolvanderlubbe.nl;

  • onder het woord menu, gaat u naar het 7de item: actuele fotolinkpagina aanklikken;

  • dan komt op de pagina waar de verschillende titels staan, die u aan kunt klikken;

  • u wordt vervolgens geleid naar de Google fotopagina, die voor die fotoreportages openbaar is gesteld.

Heeft u vragen , dan horen wij ze van u én proberen daarop een antwoord te geven. Beter te veel gevraagd als te weinig geweten. Wij wensen u allen een heel fijn en swingend seizoen met, naar wij hopen mooie momenten. Mailen met vragen kan altijd!

 

Renée en Guus van der Lubbe

Website: www.dansschoolvanderlubbe.nl

Email:     info@dansschoolvanderlubbe.nl

                dansschool.vd.lubbe@gmail.com

 

Dansschool Guus en Renée van der Lubbe                                             

Sniepweg 13j 2742 AR Waddinxveen

tel: 0182 61 03 65 / 61 41 92

INGbank : NL88INGB0004257124            

                                               

Dansavond ofwel DOTOdansavond
za 15 dec. 2018
20.45 - 23.00 uur
 
Kerst-Gala
za 22 dec. 2018
20.30 - 01.00 uur
 

Copyright (c) 2004 Dansschool Guus en Renée van der Lubbe | info@dansschoolvanderlubbe.nl
Sniepweg 13j | 2741 AT Waddinxveen | Tel.: 0182 610365 | Fax: 0182 610365
webmaster www.dayzi.nl info@dayzi.nl