Onze dansschool.

Al sinds 1981 staat bij ons het gezellig dansen hoog in het vaandel. Wij vinden , dat u dansles nemen moet gaan ervaren als een avondje uit.

Toch willen wij het dansen : de kwaliteit , de moderne manier van lesgeven en up-to-date variaties niet uit het oog verliezen. Zowel voor ons als voor u proberen wij de nieuwe trends binnen het dansen in de gaten te houden door het bezoeken van studiedagen of congressen .

In onze school komen ook regelmatig dansleraren en paren vanuit de wedstrijdgeledingen of opleidingen van dansleraren.

Onze dansschool is aan gesloten bij : de Federatie Dansleraren Organisaties (FDO) hetgeen garant staat voor : gediplomeerde dansleraren en vaktechnisch gezien : juist werkende leraren , modisch en trendy.

Wat bieden wij sinds jaar en dag?

Allereerst willen wij benadrukken , dat u bij ons kwaliteit en gezelligheid kunt vinden .Wij en u staan op de vloer, omdat wij dansen heel leuk vinden en om u een avondje uit te geven. Dansen is plezier voor ......... Onze cursussen bestaan uit 27 weken . Met een lesduur van 1 uur en 15 minuten* , waarvan 1 uur lesgevende tijd. Onze lessen hebben meestal dezelfde opbouw , nl.: indansen, herhaling en instructie van de dans waaraan gewerkt wordt en we eindigen met nog wat oefenen. Bij ons krijgt u de Ballroom en de Latijns - Amerikaanse dansen.

Gedurende het seizoen organiseren wij diverse avonden ( die in de wijde omgeving al bekend staan om de gezelligheid ) , waarop u het geleerde in praktijk kunt brengen.

De oefen-dansavonden staan gepland op zaterdag van 20.45 tot 23.30 uur.

Thema-dansavonden duren over ‘t algemeen langer.

 

 

Dansavond ofwel DOTOdansavond
za 15 dec. 2018
20.45 - 23.00 uur
 
Kerst-Gala
za 22 dec. 2018
20.30 - 01.00 uur
 

Copyright (c) 2004 Dansschool Guus en Renée van der Lubbe | info@dansschoolvanderlubbe.nl
Sniepweg 13j | 2741 AT Waddinxveen | Tel.: 0182 610365 | Fax: 0182 610365
webmaster www.dayzi.nl info@dayzi.nl